De eerste editie van 2020 van het Surinaams Juristen Blad is uit. Vanwege de Covid-19 Pandemie is deze editie verlaat verschenen.

In deze editie wordt o.m. aandacht besteed aan de conferentie “Democratie, Rechtsstaat & Rechtspleging”, die gehouden is op 15 en 16 november 2019 ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de SJSSN. De toespraken van de sprekers op de conferentie zijn in artikelen verwerkt en opgenomen in deze editie.

De oprichter van de SJSSN, Lilian Goncalves-Ho Kang You, heeft op de conferentie in haar toespraak bekend gemaakt dat de SJSSN een naamsverandering zal ondergaan die past bij de huidige ambitie van de stichting.

De transitie van SJSSN naar Centrum voor Democratie en Rechtspleging  zal ook later dan oorspronkelijk gepland was, plaatsvinden in een nog nader te bepalen datum in augustus .

× Hoe kan ik je helpen?