Met genoegen berichten wij u dat op 10, 11, 12 en 13 mei 2022 de cursus Actualiteit Arbeidsrecht voor het bedrijfsleven verzorgd zal worden.

 

Onderwijsverzorgers

Mr. J.J.M de Laat is tot voor kort kantonrechter en vice-president inhoudelijk advies bij de Rechtbank Utrecht. Daarnaast was hij jarenlang voorzitter van de Vereniging voor Arbeidsrecht, hij publiceert regelmatig in vaktijdschriften over het arbeidsrecht en treedt met regelmaat op als spreker op bijeenkomsten over het arbeidsrecht.

 

Mr. J.R. Berculo is tot voor kort als arbeidsrecht advocaat verbonden aan Berculo Advocaten te Utrecht en tevens Kantonrechter-plaatsvervanger te Utrecht. Mr. Berculo is in Nederland als docent verbonden aan de Beroepsopleiding Advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten en OSR Juridische Opleidingen en hij spreekt regelmatig op seminars en bijeenkomsten over het arbeidsrecht.

 

Beide docenten hebben eerder in de Beroepsopleiding Advocatuur, de Permanente Opleiding Advocatuur, de RIO Opleiding Zittende Magistratuur en de Permanente Opleiding Zittende Magistratuur onderwijs verzorgd. Ook hebben zij artikelen gepubliceerd over het Surinaams arbeidsrecht.

 

Leerdoel

Het leerdoel van de cursus is om een voor de praktijk te gebruiken inzicht verkrijgen in de – onder meer nieuwe – Surinaamse wetgeving op het gebied van het arbeidsrecht. De praktische aspecten van het arbeidsrecht worden besproken en ook worden de voor Surinaamse juristen relevante laatste ontwikkelingen in het  Nederlandse arbeidsrecht behandeld.

Aanmelden is mogelijk door uiterlijk op vrijdag 01 april 2022 het —- deelnameformulier—— online in te vullen.

× Hoe kan ik je helpen?