Op 24 januari 2024 werd de cursus “Omgaan met perfectionisme en time management” verzorgd.

 

Als raio heb je veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. En daarboven hangt de druk van de opleidingssituatie en de beoordeling. Dan is het fijn om handvatten te hebben om een goede balans te houden en om je tijd goed in te delen. Daarbij helpt het om zicht te hebben op je eigen (belemmerende) overtuigingen. Soms kan ook perfectionisme in de weg zitten. Met dingen goed doen is niks mis, in tegendeel, maar als je daarin doorschiet kan je daar last van hebben. Daarom is het goed om te onderzoeken hoe dat bij jou zit en of je meer ruimte kan creëren in eventuele patronen van perfectionisme.

 

Deze cursus werd verzorgd door mr. Annelies Hillen en drs. Roy Laurens.

 

Mr. Annelies Hillen is raadsheer civiel in het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en werkt daarnaast als trainer en coach. Zij heeft twee maanden in Suriname gewerkt in het project om achterstanden weg te werken en is daarna nauw betrokken geraakt bij het ontwerp en de inrichting van de raio-opleiding in Suriname.

 

Drs. Roy Laurens is zelfstandig werkzaam als consultant en trainer.

Deze training werd gegeven in het kader van het EU Direct Grant- project “Strengthening the (criminal) justice system in Suriname”.

× Hoe kan ik je helpen?